sajtkülönlegességek rendezvényekre,
különleges alkalmakra, ajándékba

sajttálak, sajttorták, torták sajtból

viragmini

sajttálak rendezvényre

Legyen szó családi vagy céges rendezvényről, a vendéglátók mindig le akarják nyűgözni a vendégeiket. 

Az étkezés a legtöbb rendezvény szerves része, a svédasztalos, kínáló asztalos megoldás pedig nagyon kedvelt lett az elmúlt években. Egy ilyen kínáló asztalról nem hiányozhat a sajttál sem, mely még különlegesebb, ha kézműves sajtokból áll. 

A HUGI SAJT egyedi és különleges sajttálakat kínál a legkülönfélébb alkalmakra.

sajtkülönlegességek rendezvényekre a Hugi sajttól
vegyes sajttál
sajttálak rendezvényre
vegyes sajttál rendelésre

SAJTKÜLÖNLEGESSÉGEK MINDEN ALKALOMRA

sajttál céges rendezvényre

CÉGES RENDEZVÉNY

A céges rendezvények szólhatnak a munkatársaknak, de akár az üzletfeleknek is. A HugiSajt sajtkülönlegességei egyedivé teszik az étkezést, emlékezetessé téve az alkalmat a vendégeknek.

sajttál borkóstolóra

BORKÓSTOLÓ

A bor és a sajt szinte elválaszthatatlanok. Akár borkóstoló rendezvényről, akár otthoni borkóstolásról van szó, a gourmet sajtok nem hiányozhatnak. Minden borhoz másfajta sajt illik, amivel kiemelhetjük a bor egyedi karaktereit.

sajtválogatások fogadásokra

FOGADÁSOK, ÜNNEPSÉGEK

Az ünnepségek és fogadások fényét még mindig emeli egy jól előkészített svédasztal, amelyet kézműves sajtokkal, sajtból készült tortával tehetünk különlegessé.

sajtkülönlegességek kerti partykra

KERTI PARTY

Egy nyár sem múlhat el kerti parti nélkül, ahol a család és a barátok összegyűlnek. Egy egyszerű kerti partit is gourmet-eseménnyé varázsolhatunk finom borokkal és egy különleges sajtválogatással

sajtválogatás tréningekre, workshopokra

TRÉNINGEK, WORKSHOPOK

A tréningeket és workshopokat jellemzően nem szokta étkezés kísérni, de pár jó falat jól esik részvevőknek a szünetekben, ehhez pedig egy kínáló asztal, rajta pár ínycsiklandó sajttal nagyon jó választás lehet.

sajttorták, sajtból készült torták esküvőkre, eljegyzésekre

ELJEGYZÉS, ESKÜVŐ

Az elmúlt években az esküvői trendek is változtak, így ma már egy sajtból készült sajttorta is megjelenhet egy esküvőn, de az étvágygerjesztő alkoholos italok mellé is jól jöhet néhány falat sajttálakról a népes vendégseregnek.

sajttálak családi összejövetelekre

CSALÁDI ÖSSZEJÖVETELEK

Legyen szó születésnapi buliról, halotti torról, keresztelőről vagy ballagásról, a meghitt beszélgetéseket szokás finom falattokkal, mondjuk egy egyedi sajttállal kísérni.

sajtkóstoltatás iskolai rendezvényen

ISKOLAI RENDEZVÉNYEK

Az egészséges életmódra nevelés egyik eszköze az iskolai rendezvények, melyeket igazán különlegessé lehet tenni egy ételkóstolóval, a HugiSajt sajttálak pedig az egészséges életmódot képviselik.

ízelítő sajttálainkból

kapcsolat

címünk

Bakonyszombathely
Dózsa u.20.

nyitvatartás

Minden nap 17-19 óra között

közösségi média

Kövess minket a Facebookon is!