Kézműves sajtműhely felújítása és korszerűsítése Bakonyszombathelyen

A Bakonyalja-Kisalföld Kapuja Vidékfejlesztési Egyesület által kiírt „Induló és működő mikrovállalkozások fejlesztése” VP6-19.2.1.-8-6-21 kódszámú pályázati felhíváson a 3310995918 azonosító számú pályázattal Vencel Tiborné sikeresen pályázott a sajtműhely épületének felújítására és a tejtermék bemutató helyiség bővítésére.

A sajtműhely felújítása tetőfelújítást, nyílászárók cseréjét, padlóburkolatok cseréjét, falak burkolását tartalmazza. A tejtermékbemutató helyiség személyzetimosdóval bővült egy előlépcső kialakításával.
A projekt része a tevékenység korszerűsítését és kapacitásának növelését szolgáló gépek beszerzése is, melynek keretében sajtkád, sokkoló, pohár töltő és fóliázó gép, digitális asztali mérleg és az adminisztrációt segítő asztali számítógép és nyomtató kerül beszerzésre.

A fejlesztés eredményeként a mikrovállalkozás fejlődik, versenyképessége növekszik. A projekt a helyi minőségi szolgáltatások színvonalának emelkedésével a vidéki térség esélyegyenlőségének javítását szolgálja.

Kedvezményezett neve: Vencel Tiborné
Projekt címe: Kézműves sajtműhely felújítása és korszerűsítése Bakonyszombathelyen
Projekt azonosító száma: VP6-19.2.1.-8-6-21
Felhívás címe: Induló és működő mikrovállalkozások fejlesztése
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.
A támogatás összege: 9 492 637 Ft
A támogatás mértéke: 70%